KFM_logo_small-kopiëren.png

Kick FM 2-11-2019

20191102-studio

Op 2 november had ik in de Kick FM uitzending weer een te gekke lading beste hitmix uitgezocht. 24 geweldige liedjes werden er gedraaid. Naast wat losse audiofragmenten uit het programma, is ook de complete uitzending te beluisteren die op Mixcloud staat

Je kunt Kick FM ook eenvoudig volgen op Mixcloud. Er is een app voor zodat je waar je ook bent, alle uitzendingen terug kunt beluisteren. Daarnaast ben je ook meteen op de hoogte als er een nieuwe uitzending wordt aangeboden.

Paul Carrack gaat naar Nederland komen en ik had al vaker getracht naar z’n concert te gaan maar dit kwam er steeds niet van. In oktober 2020 staat in hij 5 verschillende zalen.

Vlak voor het journaal van 17:00 draaide ik een gouwe ouwe van The Who gevolgd door Neerlands beste rockartiest, Herman Brood. Dat klonk (zei het hieronder ingekort) ongeveer zo. De volledige tracks hoor je via de complete uitzending

Hamit heeft een opmerkelijke, niet alledaags liedje in de Kick FM schatkist gestopt. Het is namelijk komiek, acteur maar in de jaren 80 ook zanger: Eddie Murphy met Party all the time. Deze song staat sind 2 november in ‘de kist’ met Party all the time. Welk liedje moest hiervoor eruit?

De uitslag van de Kick FM keuzeplaat dan. Er stonden 3 heerlijke liedjes (uit zeer lang vervolgen tijd) in waarop de hele week gestemd kon worden. Het thema voor deze uitzending was (Tamla) Motown klassiekers.
Er kon gestemd worden op Marvin Gaye ft Kim Weston, Diana Ross & the Supremes en The Four Tops.
De winnaar werd It takes two met 6 stemmen

Hieronder kun je de gehele uitzending terug beluisteren, of lees hoe je kunt aanmelden bovenaan dit bericht

Chat openen
Stuur een bericht naar de Studio?
Stuur een bericht naar de Kick FM Studio