KFM_logo_small-kopiëren.png

Kick FM 9-11-2019

20191109-studio

Op 9 november had ik geen live uitzending, maar had allerlei oude uitzendingen tot 1 uitzending aan elkaar gezet. Wel deed ik wat nieuwe “spreeks” erin en had ik ook de nieuwe hits.

Zo deed ik ook de lijst de top-40 flashback. Ik deed dus de hitparade van exact 30 jaar geleden. Die van week 44 uit 1989 waarbij ik een minder bekend liedje deed. Maar nog steeds wel leuk om die weer eens terug te horen. Dat werd een van de binnenkomers, namelijk Cirusity Killed The Cat met Name and Number”. Album van de Week werd opnieuw het album van Danny Vera, ‘Pressure makes diamonds 1 & 2’. Dat was het album al eerder op jl. 12 oktober

In de Kick FM Schatkist werd door Jacco een track gestort. Hij haalde Talk Talk met Tomorrow started eruit en bracht Red Hot Chili Peppers met ‘Scar Tissue’ erin.
Zij motivatie was: “Talk Talk is een erg mooi liedje, maar wat deprimerend en RHCP is een favoriete band van mij , en moet in de lijst”. Heb je ook een mooie motivatie en muzikaal juweeltje? Contact me dan!

De Keuzeplaat was ook een oudje. De winnaar van 15 september 2018 draaide ik. Wel kon je stemmen op allerlei James Bond thema’s. Al eerdre kon je uit alle James Bond thema’s stemmen. De 8 beste stonden in deze Keuzeplaat. Hieruit kwamen de beste 3 liedjes en deze 3 worden in april 2020 als echte Keuzeplaat naar voren komen!

A-ha met Living Daylights, Adele – Skyfall en Paul McCartney – Live and let die kregen de meeste stemmen, zoals je hierboven kunt zien. In de uitzending van 9 november draaide ik de winnaar van een Keuzeplaat uit september 2018. Dat werd Bronski Beat met ‘Smalltown boy’

Van de complete uitzending is geen opname helaas. Dus die zal je moeten missen op Mixcloud.

Chat openen
Stuur een bericht naar de Studio?
Stuur een bericht naar de Kick FM Studio