KFM_logo_small-kopiëren.png

De Kickfm Schatkist

Sinds ik gestart ben met de Kick FM schatkist (toen nog cijferhits en ook nog een aparte Facebook pagina), zijn vele liedjes de lijst in gekomen, maar zijn er ook veel verdwenen.

Elke week bleef het bij 30 liedjes. Dus bij het storten van een track, moest er ook 1 uit. Op 2 januari 2021 (op dat moment de langstgenoteerde) kwam na 118 weken een einde aan 1 liedje die er vanaf 1 oktober 2018 in heeft gestaan.

Alle liedjes waarmee de lijst was begonnen waren nu gewisseld. Vanaf maart dit jaar hebben we alle teruggestort en is de Schatkist een oneindigende verzameling muzikale juweeltjes. De complete lijst zie je op Spotify, en deze lijst wordt elke week geüpdated!

Terug naar de plaat die het langst heeft volgehouden (in de oude vorm) is de live uitvoering van Kashmir, gespeeld door Led Zeppelin. Na 118 weken is die eruit gehaald! Het is de speciale live versie zoals die in 2012 tijdens Celebration Day door de band werd vertolkt.

Hoe dat ‘on-air’ ging, hoor je hieronder:

Nu even helemaal terug naar het begin. De start in 2018 was op 6 oktober. In die week is de lijst ‘geboren’ met 30 cijferhits. John was de eerste die een plaat had gestort (Wayne Wade met Lady), en haalde ABBA – the Winner takes it all eruit. Luister hieronder naar het radiofragment van 6 oktober 2018.

De Kick FM Schatkist wordt door jou samengesteld. Dus zeg me welk muzikaal juweeltje erbij moet komen!

Dus welk briljant liedje vind jij dat erbij moet komen? Ga dan naar de contact pagina. Alles is mogelijk, omdat ‘de kist’ van de luisteraar is, van jou dus. De laatste 100 toevoegingen zie je rechts. De complete lijst kun je volgen op Spotify: “Dan heb altijd de beste juweeltjes bij je op zak”.

Chat openen
Stuur een bericht naar de Studio?
Stuur een bericht naar de Kick FM Studio